byggservice

Vi har verksamhet i Göteborg med omnejd. Byggservice- & Miljöverksamheten erbjuder helhetslösningar för mindre projekt; om - och tillbyggnationer, renovering, bostadsanpassningar, lokalanpassningar med mera. Uppdragsgivare är både privatpersoner, kommuner och företag
med samma proffisionella resultat oavsett vem Ni är som kommer till oss.

BYGGA NYTT

Går det tankar kring att bygga nytt? Då kan ni anlita oss. Vi har hantverkare med kunskap inom såväl el, måleri, vvs, våtrum och snickeri vilket gör att du får tillgång till ett professionellt helhetsarbete till ett bra pris.

Vare sig det handlar om nybyggnation till en större familj eller ett litet företag hanterar vi åtgärderna som krävs. Vi prioriterar att ni känner trygghet med oss under hela processen från början till slut.

BYGGA OM

Vi strävar efter att vara förstahandsvalet när ni söker efter hantverkare i Göteborg. Vi prioriterar trygga och säkra arbeten som håller hög standard under många år framöver samt att göra våra kunder nöjda genom flexibla helhetslösningar.

Våra tjänster sträcker sig till företagare och privatpersoner samt kommuner över Göteborg med omnejd. Oavsett vilka behov ni har kan vi leverera resultat över förväntan fast projekten vart omfattande. Våra hantverkare genomför en ombyggnad av bostaden eller bygger anpassade tillbyggnader för större planlösning. Med utgångspunkt från befintliga idéer och ritningar eller endast önskemål skapar vi den perfekta miljön att spendera stor del av vardagen i.

BYGGA TILL

Har huset eller lokalen blivit för liten?
Vi utför bostadsanpassningar och lokalanpassningar efter era önskemål.
Uterum eller bara en altan, vi hjälper er från tanke till färdig lösning.

En tillbyggnad omfattar bland annat garage, altan, uterum eller större vardagsrum. Att göra delar av bostaden större ger möjlighet för mer plats och bättre levnadsvillkor. Själva byggnationen i sig är ofta av nyproduktion men som anpassats till befintliga byggnationer runt om. Ni har möjlighet att designa och utforma tillbyggnaden efter eget tycke men givetvis hjälper vi till om det behövs. Konstruktionen är garanterad hållbar och kommer bringa glädje under husets alla levnadsår.

VI UTFÖR BYGGTJÄNSTER INOM

Nyprouktion - Tillbyggnad - Ombyggnad - Renovering - Fasad - Tak - Golv - Våtrum - Lokalanpassningar - Bostadsanpassningar -
Snickeri - Markplanering - Flytande Golv - Emissionsspärr - Energioptimering

SAMARBETSPARTNERS

Vi har valt att arbeta tillsammans med andra lokala certifierade bolag inom VVS, Måleri, El, Mattläggning, Våtrum, för att kunna erbjuda helhetslösningar.